Malin

Lördagen = KPH

Publicerad 2011-10-05 15:22:27 i 100% JAG,

I lördags stack Jemma, Sofia och jag över till Köpenhamn för en vild klubbnatt!! :P Vi började kvällen med några timmars fixande och cider-drickande hemma hos mig. Efter det, vid 10-tiden, begav vi oss till bussen mot stationen, tåg vidare till Kastrup. Var banarbete på spåret mellan Kastrup-Köpenhamn, så vi tog metron. Hoppade av på Norreport och promenerade till Fröken Nielsen (en klubb bredvid Ströget). Vi hade bestämt i förväg att vi vill gå till en klubb med fri bar, och det var det här. Så vi fick betala 249 DKKR per person i inträde och en liten slant i garderoben, sedan var det fritt fram att dricka en massa. Och mycket sprit kan jag tala om att det blev, jag som hatar teqila tog 5 shots på rad sen fortsatte kvällen med X antal gin/sprit. Och jag gillar inte ens gin, men just den kvällen så var det super gott.
Klubben var ganska liten men mysig. Där fanns två barer, en direkt innanför dörren och en längst inne efter dansgolvet. Längs med båda barerna stod människor packade som sillar. Men oavsett så var alla glada, vänliga och frågade glatt vad man ville ha, så kunde dom beställa det till en. Allt förutom redbull och någon cider var gratis. Dansgolvet var smockat med folk större delen av natten och på en sidan fanns där en väldigt populär dansstång/strippstång. :P Musiken dom spelade var ganska blandad, men i stort sett allt var i våran smak, mycket RnB och inte så mycket jobbig House. Några minuter innan dom stängde begav vi oss till huvudbangården och hade då turen att banarbetet var över så vi kunde ta tåget därifrån och hem. Full som jag var så satt jag tvingade Jemma att lyssna på min kärleksförklaring till Sebbe, hur mycket jag älskade honom, osv. Det fick jag gott höra dagen efter när hon berättade för Sebbe vad jag hade suttit och sagt. :P Tur att jag menade varje ord.


-Och nej, jag har inte börjat röka igen!
- Men feströker gör jag!!! :)Underbara Sofia i Jemmas sexiga "klänning" :PBästa tjajorna att gå ut med evårrrrr!Vi hade extra cider med oss på tågfärdenFråga mig inte vad min väska/plånbok gör mellan benen. :S
-Hmmm DRUNK??Ni är så söta mina tjajor!!Bästaste bästa!- Ja det är sant, Jemma har KJOL på sig. :D
- Kryss i taket!Nu är mina kommentarer slut.Tack min underbara vänner!
Hoppas att vi kan gå ut fler gånger och hade lika skoj!
XOXO

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Malin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela