Malin

Hungrig

Publicerad 2009-11-12 17:42:39 i ,

Idag har jag legat hemma hela dagen. Finns inget värre än att vara sjuk. Näsan rinner och det gör ont i halsen, hosta hela tiden.. :( Som tur var så kunde Amelia jobba för mig ikväll. Hade inte varit så lyckat att stå på jobbet sån här.

Haha just nu springer min sötnos runder med sina försmå stövlar runt runt runt i vardagsrummet. Jätte sött.



Var på Biltema igår och handlade handtag, stod och valde mellan två olika. Var osäker på vilket av dom det var jag köpte sist och själv klart när jag har 50% chans att ta rätt så tar jag fel. Så nu måste jag byta dom eller ha 2 olika handtag i lägenheten.....?

Var en sväng i lägenheten så att Sebbe kunde fixa vasken och måla i hallen och slänga lite skräp. Nu är lägenheten i stort sett klar. Jätte skönt. Pappa och Catrine vill ha tillbaka huset på söndag så då flyttar vi hem.

Har bestämt att vi ska beställa hem mat idag. Blir från L`angelo på möllan. Åt den godaste pastan med gräddsås med svamp och fläskfile där i somras. Är super hungrig vill ha mat nu, men Sebbe är inte hungrig än så jag får vänta. Är nämligen han som ska köra och hämta den. Det är synd att dom inte har någon hemsida med meny. Nu måste han köra dit och beställa sen vänta tills den är klar och ta med den hem. Ska upp och fjäska lite och se om han vill köra nu i alla fall.

xoxo

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Malin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela