Malin

Vill ha skor, skor, skor...

Publicerad 2009-11-02 22:16:45 i ,

Har precis ätit mackisar m falukorv. Är så skönt när Sebbe lagar mat. Kunna sätta sig i soffan med Kaylee när man kommer hem från jobbet och bara ta det lugnt. Älskar det.


I den så snygga Expert pikèn, ser lite sur ut..

Var så trött igår när jag kom hem att jag inte orkade skriva något. Blir nog lite blogg torka varannan lö-ti, när jag jobbar långa dagar.

Känner mig stolt idag, kom etta på dagens TB(det butiken tjänar efter skatt och inköpspris) lista. :D Men inga försäkringar. Förstår inte det när jag säljer grejjor med bra TB så suger jag på försäkringar sen när det är dåligt TB kan jag sälja jätta många försäkringar. :S Dö skumt. Men känner mig peppad idag så ska ge järnet när det gäller försäkringar imorgon.

Var ute på Nelly och kollade lite, är sugen på att anmäla mig till deras High Heels party på fredag. Men är kankse inga platser kvar. :S Har beställt en hel del skor därifrån detta året så kunde vara skoj. Men vill inte gå själv så får se om jag kan hitta någon som vill med. Dom 99 första får välja ett par skor från deras sko-vernissage som dom ska visa upp under kvällen + att dom ska dela ut massa goodiebags. ÄR SÅ SUGEN.. 
 99kr    Har jag
 399kr   Vill ha
 299 kr    Vill ha
 50 kr    Har jag

Har 4-5 par skor till från Nelly men hitta inga bilder.
Är jätte sugen på dom svarta höga stövlarna men har hittat ett annat par svart i skinn på skorett för 499kr med spännen på baksidan och ca 4-5 cm klack riktigt snygga. Så har lite besluts ångest. Kan tänka mig att det kommer bli skit snyggt med leggins både vanliga och i jeans. Vill ha ett par i jeans som är sköna och sitter bra. Men har inte lyckats hitta det ännu. :( Är för kräsen, vet hur jag vll att dom ska se ut.

Nu är det snart dax att sätta på någon bra film. (eller jag hoppas den är bra)
Sitter och väljer mellan Natt På Museet 2 (Ben Stiller),  Kill The Messenger (Chris Rock),
Observe And Report (Seth Rogen)Nej nu får det vara nokk. måste se film innan det blir försent.
xoxo


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Malin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela