Malin

....

Publicerad 2009-11-05 15:39:18 i ,

Tjena!
Ligger och myser i soffan. Har precis kollat på film. Blev den nya Bring It On. Helt okej om man inte pallar tänka. ;) Kände för en hemma dag innan jobbet kl 5.



Blev inget skriver igår pga att jag fick min dator utbytt på jobbet och var tvungen att ladda den i typ 12 timmar. Men nu är det färdig laddad och antivirus programmet är installerat. Måste bara installera det mobilia bredbandet sen med. Kör med kabel nu. Går mycket fortare.



Var på Rusta igår och skulle reklamera bottenventilen till badrumsskåp/vasken vi köpte som läckte vatten, men tar tydligen 3 arb.dagar att beställe hem en ny, så kan inte flytta hem till lägenheten förrän nästa vecka. Det är hela tiden något som händer som gör att det blir försenat. Jätte jobbigt.

Hittade i alla fall ett par as snygga jeans leggins på veromoda för typ 280kr. Slitna grå och jätte stretchiga med fickor bak. Precis som jag ville ha dom. Vill ha ett par blåa med men dom fanns inte i min stl.  :(

Usch klockan är redan 3. Måste snart börja fixa mig och laga mat. Ska nog trycka i mig lite alvedon med. Känner att jag börjar få huvudvärk. Sen väntar 5 timmars arbete på Hemmakväll. Förresten så har jag kommit på vad Sebbe ska få i farsdagpresent. Men vågar inte skriva det här om han läser. Så ni får veta på söndag. Så nu har jag Gabriel och Mamma och Pappa kvar. Mamma gav mig några tips till Gabriel, men glömsk som jag är så minns jag bara att han ville ha en spikmatta, vet om att hon sa något annat oxå men kan verkligen inte komma ihåg vad. :S Så måste ringa mamma igen och kolla vad det var mer. Sen är det bara 2 personer kvar. Får åka in till stan med Kaylee imorgon.

Funderar på att boka tid hos Sermin. (min frisör) Känner att mitt hår behöver fixas ordentligt. Men kan kan inte riktigt bestämma mig om jag ska vara blond eller brunett. Har varit blond hela livet förutom från okt-apr detta året. Trivdes faktist i det, men känner ändå mig mer som mig själv när jag är blond. Dessutom så tappar mit hår färgen väldigt fort i och med att jag är ljus egentligen, så är kanske inte det smartaste att blir brunett när vi åker till egypten om lite mer än 1 månad.

 Brunett?
 Blond?
Dåliga bilder men det ända jag hade på denna datorn.

Nu är klockan jätte mycket.
xoxo

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Malin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela