Malin

filmer

Publicerad 2009-11-09 14:57:57 i ,

Jag och Kaylee är hemma idag. Ganska skönt. :) Hennes feber har gått ner idag men i stället har jag fått ont i halsen och blivit förkyld. :( Hon sover just nu. Har passat på att titta på en film undertiden blev Små Skandaler med Jessica Biel och Colin Fitrh. Den var lite lång tråkig men ändå underhållande.
I förmiddags kollade jag och Kaylee på Barbie och de tre musketörerna. Kaylee verkade faktist gilla den satt fast klistrad i soffan i vissa delar av filmen.Har två filmer till hemma men vet inte om jag hinner titta på en till innan Kaylee vaknar. Jag är verkligen en film galning. Är så skönt att bara ligga i soffan med lite godis och filmer(bara dom inte är kassa).
Det är det störiga nu på jobbet för jag har sett alla filmer som verkar bra. Så har fått gå över till alla små filmer nu och hoppas att dom är bra. Vill att det ska komma en massa nya super filmer. Action, Action/komedi, komedi, romantisk komedi, någon bra drama film. Gillar det mesta förutom RYSARE och SVENSKA filmer.
Är så skönt att bara ligga här i pyjamasbyxor, linne och täcke. Har inte borstat håret eller sminkat mig, pallar inte är så skönt att bara ligga här.
Har fått hem brevet om influensa sprutan. Har tid på tisdag, imorgon.. Jag har ingen aning om hur jag ska göra. Tycker att det är jätte svårt att välja om jag ska ta den eller inte. Önskar att det fanns fler studier om den. Men vet inte änns om jag får ta den när jag har ont i halsen och är förkyld. Sen står det att man ska vänta om man behöver ta annat vaccin, och både jag och Kaylee måste ta mot hepatit minst 4 veckor innan vi åker till egypten. Så måste ta de inom 2 veckor. LÄNGTAR TILL EGYPTEN.
Bara störigt att vara borta på julafton. Att vara tvungen att fira utan Mamma och familjen. :( Tur att vi i alla fall ska fira en ordentlig jul när vi kommer hem den 25. :D

Nu måste jag hitta något att äta.
xoxo 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Malin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela