Malin

Kaylee är sjuk

Publicerad 2009-11-07 22:28:39 i ,

Min stackars lilla flicka är sjuk. Hon har hatt hosta i över 2 veckor, näsan rinner, äter dåligt och har feber. Febern började igår kväll men är värre idag. Så hon ska va hos en hela tiden och är jätte gnällig om man inte gör som hon vill. Hon har fått några alvedon som hjälper, gör henne piggare så att hon vill leka lite. Hoppas att hon blir trött och somnar snart, så sent brukar hon inte vara uppe. Hon har dock sovit 2 gånger idag.

Blev riktigt onyttig middag idag. :) Både Sebbe och jag var super hungriga. Blev stor beställning från BK. 2st angus, 1st dubbel whopper med ost meal, 2st lökringar och dippa. :D SUPER GOTT. När Sebbe körde och handla maten stod Kaylee och väntade på honom vid altandörren.


Jätte söt, i mumin pyjamasbyxor och en tofs bak och massa klämmor fram (hon fick själv bestämma).

Nu somnade Kaylee precis i soffan, men hon ville inte ha någon välling. Snäckan snarkar jätte mycker nu när hon är sjuk.


Min underbara prinsessa

Försökte ringa sjukvårdsupplysningen i förmiddags. Dom vill att man ska ringa och konsultera med dom sen svarar dom inte, sa bara att det är många som ringer hit just nu, försök igen senare eller gå in på 1177.se. Men när dom inte svarade där efter 10 försök tänkte jag att jag borde kolla hemsidan så jag gjorde det men där står det på varenda rad att man ska ringa in och prata med dom. Jag blir så förbannad på sånt. Är lite rädd för att det kan vara svininfluensan Kaylee har. Så gick in på MAS hemsida och letad fram telefonnr till barnakuten och ringde dit isället. Dom svarade åtminsone där men var någon idiot som bröt på danska och sa till mig att jag bara skulle ge henne alvedon och jo visst det kunde ju vara svininfluensan(När jag frågade). Han var så nedlåtande när han pratade (HATAR SÅNNA). Frågade mig vad hon hade för temp efter hon tagit alvedon, vem tar tempen efter man har tagit alvedon?? Man märker ju om den verkar eller inte. Men det var ju en självklarhet enligt honom, dumförklarade mig för att jag inte hade tagit den. Sen sa han att jag bara skulle avvakta till måndag, hade det inte gått över då så skulle jag kontakta vårdcentralen.

Vi skulle egentligen ha åkt till hässlehåla idag och firat mamma och Gabriel men i och med att Kaylee är sjuk och det kanske är svininfluensan så fick vi stanna hemma, hade inte varit så käckt att smitta mormor och morfar eller Gorres föräldrar. Ska ju ta hårt på äldre.

Nej nu ska jag upp och lägga Kaylee i sin säng.
xoxo Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Malin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela