Malin

Draft: Okt. 27, 2009

Publicerad 2009-10-28 00:39:27 i ,

Ligger i sängen, Sebbe sover men jag kan inte somna. Ligger och funderar på det här med svininfluensan. Mamma skickade mess imorse att den hade kommit till malmö, en kollega på jobbet var hemma hela förra veckan med alla symptomerna men inget som är bekräftat att var svininfluensan. 
Frågan är ska man ta vaccinet eller ej???
Jag har så svårt att bestämma mig. Diskuterade detta på lunchen över en latte och kyckling/bacon macka med Jemma. Hon menar att man vet inte villka bieffekter vaccinet kan ge om något år + så har två personer som har tagit det dött. Visst kan jag relatera till det men samtidigt så tänker jag att jag borde ta det för Kaylees skull. För att skydda henne från att få det. Barn under 3 år får inte lov att ta vaccinet så tar jag det så kan i alla fall inte jag smitta henne. Är rädd för att risken är ganska stor annars om det kommer en rush till våren med tanken på att jag träffar en massa människor på mitt jobb. (expert + hemmakväll) Värsta som kan hända är att det drabbar Kaylee. Finns inget värre än att se henne lida och vara sjuk. Det är sjukt hur mycket man ändras när man får barn, dom känslorna man får till det lilla knytet är otroliga.

Hälften av mina tjejkompisar är gravid just nu lr har fått barn den senaste månaden. snacka om babyboom. jag blir så sugen när man ser dom komma med sina stora fina magar och strålar av lycka. jag vet om att när man är i den situationen så känns mycket jobbigt. Men jag blir ändå sugen. All planeringe om allt från vilken vagn/spjälsäng man ska till små söta kläder man måste köpa, om det är en flicka eller pojke, vad h*n ska heta osv är så härligt.  
Vi vill båda ha fler barn men det känns som vi måste vänta ett tag till. Bort trots allt fortfarande i en två eller just nu lånar vi pappas hus undertiden vi renoverar klart. Sen ska vi sälja den och köpa hus men vem vet hur lång tid det kan ta. Sen måste man ju bo i huset ett tag och se så att man har råd med ett barn till.
Men men vill i alla fall ha en till innan kaylee blir 4. Så har 2½ år på oss. :)

4dagar

Kaylee 4 dagar gammal. Bilden är tagen i ystad på BB.

Nej nu måste jag sova. Tror klickandet stör älsklingens sömn fastän han ligger och snarkar.
Skriver mer imorgon är ledig hela dagen. :D
xoxo

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Malin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela