Malin

Hmm..

Publicerad 2010-01-24 23:50:59 i ,

Försöker tänka, men det går inte så bra. Har en *blond* kväll.
Sebbe säger att jag måste skriva, minst ett inlägg om dagen. :)
Haha är väldigt ovanligt att han vill att jag ska skriv i bloggen. Men ikväll är han riktigt insatt.
Har suttit och pikat mig den senaste timmen under tv-tittandet om vad jag ska skriva.
Så nu skriver jag allt Sebbe ville:På väg ut från hotellet i lördags
Sebbe i sin fina jobb jacka (hade ingen annan med sig)
Vi har varit i göteborg som ni vet. Vi åkte båt igår från hotellet till Nordstan. Älv-snabben 4. Kaylee och Sebbe tyckte det var väldigt roligt. Medan jag kom fram till att jag är "sjösjuk". Fick ont i huvudet, hände samma sak när vi var ute med båten i egypten. *JOBBIGT* Mötte Stampe, Ida och Sofia inne på Nordstan och käkade goda sallader och stressköpte strumpyxor till kvällen.


Massa att titta på och soligt skönt väder


Var på Nordstan i fredags oxå, åkte direkt dit när vi kom fram till göteborg. Blev lite shopping. :) Det är konstigt att av alla affärer dom har där så slutade det med att jag handlade en massa på Gina... :S Hittade två jätte fina kjolar och ett blommigt linne. Sen på Rut m fl blev det en rosa lång T-shirt. Och Clinique tvål från Kicks. En lyckad shopping tur enlit mig. :)

Festen igår var 130 års fest. Jag hade fått för mig att det var 120 års fest men hade fel. Elli fyllde 50 och hennes mamma 80. Var ganska trevligt, kunde varit lite mer krut i festen men har översende med tankten på att 80% var 40+. :) haha menar inget illa. Jag hade säkert hatt roligare om det hade funnits dricka man gillar. Men serverades öl och rött & vitt vin. Är inget stort fan till något av det. Var egentligen meningen att Sebbe skulla köra hem till hotellet men när vi upptäckte vad dom serverade så föreslog jag att han drack så körde jag. Så så fick det bli.
Var väldigt nervös över att köra i Göteborg + att köra Sebbes pappas bil med Stampe brevid mig och Ida, Sofia, Sebbe och Kaylee där bak. Bilen fungerar ju inte riktigt som en vanlig bil. Tog mig nog 5-10 min att starta den med alla gömda knappar på golvet. (Sebbes pappa har inga armar så har en ombyggd bil) Fick låna ett par låga skor av Ida. Kunde omöjligt köra med mina höga sandaler. Letade flera gånger efter kopplingen och ville växla, men det gick inte så bra med en automatare. ;)


Kaylee sprang runder och red på denna hästen halva kvällen
Bilden bredvid sjunger Sebbes lag karaoke

Massa lek och dans med Sofia och Olivia

När vi kom hem till hoteller igårkväll/inatt så var jag så sugen på dricka så vi lämnade Kaylee sovandes hos Ida & Stampe medan jag, Sebbe och Sofia åkte ner till baren. Blev riktigt irriterad när vi upptäckte att baren hade stäng 20 minuter tidigare. Men som tur var så visade det sig att det gick att köpa cider och öl nere i receptionen.

Vi höll på att försova oss till frukosten imorse. Slutade serveras klockan 11 och vi vaknade lite efter 10.

Nej nu tror jag inte att jag har mer att skriva.. Men kommer lite fler bilder


I bilen på väg upp till Göteborg.
Kaylee sov så sött fram, medan jag fick snällt sitta där bak. :(


JÄTTE SÖT


Dax att gå i säng nu, ska upp och jobba imorgon.
xoxo

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Malin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela