Malin

ingen bra rubrik..

Publicerad 2010-01-05 22:50:06 i ,

Börjar med att be om ursäkt för den dåliga uppdateringen av bloggen sedan nyår. 
Men har hatt full rulle.

Hmm... Så nu är man ett år äldre.. 22 år.. Känner ingen skillnad. Men 22 låter ungt. Känner mig äldre. Tycker att jag kan se lite rynkor runt ögnen och i pannan ibland. hehe.. Kanske bara inbillning eller så är det resultatet av all tid jag spenderade i solariumet som tonåren och av rökningen från 15 års åldern... Men nog om detta nu innan jag blir deprimerad.. ;)

Nyår spenderade vi som sagt hos svärföräldrarna med god middag och gott sällskap, innan tolv slaget begav vi oss in till Hässleholms "stad" för att möta upp Janni och Roshan. Tittade på raketerna på toget men Blev inte långvariga pga Kaylee. Hon gillade inte raketerna alls.. Blev rädd och lite ledsen så gick och satte oss i bilen och kollade på dom istället. När det var över så körde vi hem till Janni och Roshan och åt snacks, smällde fler raketer och drack lite grann. Konstigt nog så var det nog den nyktraste nyårafton jag och Sebbe varit med om. Blev en cider för mig och 2 öl och en snaps för Sebbe.

Tyvär så god batteriet på min kamera lagom tills vi kom till svärföräldrarna så blev inte så många bilder som jag hoppats. Ingen bild att visa på min fina klänning eller på min snygga älskling i kostym. Har lite bilder på sötnosen i sin fina tunika dock. Lägger upp den lite senare. Måste rota fram kameran.

xoxo


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Malin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela