Malin

middag, jobba

Publicerad 2010-01-07 15:10:43 i ,

Tänkte laga spagetti och köttfärssås till middag. Blir tidig middag i och med att jag börjar jobba kl 5. Är lite nervör, har inte jobbat på en månad på Hemmakväll, och har inte kollt på någon av dom nya filmerna. Har inte hatt tid. Efter visningen så får jag ta tag i att kolla på en massa nya. Är så jobbigt när kunderna kommer med en massa filmer och frågar vilka som är bra när man inte har sett någon.. Får väl hitta på något svar. Även om jag hade sett en av dom och tyckt att den var bra så är det ju inte säkert att dom skulle tycka det samma. Så blir nog några vita lögner idag... Haha. Lite mobbat men va f*n.

Har beställt Id (Bare minerals) foundations startkitt på nätet. Hittade det för halva priset på www.feelunique.com ca 450 kr. På Kicks tar dom 995 kr. :D

Har även beställt en massa nytt från Nelly. Hittade en hel del på deras rea, sneakers, jeans, klänningar, kjol, tröjor och några jackor. Hoppas på att det kommer redan imorgon men chansen är nog inte så stor. Beställde det igår kväll och leveranstiden är 2-3 dagar. Blev över 10 000kr denna gången oxå. Men som vanlig lär jag bara behålla för 1-2 tusen kroner.

Måste leta fram någon av mina Hemmakväll tröjor. Vet inte om jag ska ha pikè eller Cardigan... Tufft beslut. HAHA

xoxo

Kommentarer

Postat av: Batte

Publicerad 2010-01-07 20:50:04

Världen är allt liten, ni bor under sofies syster. Blir det hus nästa nu eller? Ha det bra /Batte

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Malin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela