Malin

19 april 2011

Publicerad 2011-04-19 23:39:08 i Dagen,

Trött! JA det är jag. Har städat ända sedan jag kom hem från jobbet.. Så med andra ord i nästan 3 timmar.
Hatar att komma hem till ett stökigt hem. Störiga är att Sebbe bryr sig inte. Han hade kunnat bo i en svinstia.
Själv så vill jag ha det städat och fint även om jag är grymt duktig på att stöka till. Men Kaylee är faktist värre än mig. Leksaker ÖVER ALLT. Man tröttnar verkligen på att plocka undan efter henne.

Förlåt för den kassa uppdateringen dom senaste dagarna. Men jag har hatt tusen andra saker att göra. Önskar att jag hade hatt mer tid. Men som sagt man kan inte köpa tid.... :(

Imorgon ska jag jobba.. Ska försöka komma upp så att jag kommer iväg tidigt. Hade velat hinna sola innan jobbet, eller så tar jag det efter jobbet så kan jag passa på att träna med. :) Kan tala om att jag har träningsvärk sedan igår. Smarta Malin var så stressad mot slutet så jag slarvade med strechingen. INTE BRA.. Mina armar gör ont bara jag lyfter dom och känner även av det i magen och ryggen med.. 

Tack för alla underbara kommentarer. Lika kul var dag att gå in och läsa.

P.S. Förlåt Älskling för jag är en pain in the butt ikväll.
Jag har en sådan kväll då jag stör mig på allt. Främst all tid han spenderar framför datorn och kaffe fläckarna på golvet i hallen och köket. En massa små saker. Vet att jag överdriver men som sagt så har jag en sådan dag.

XOXO

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Malin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela