Malin

Fredagen den 22 april

Publicerad 2011-04-22 22:46:06 i Dagen,

Idag har varit en lång dag.
Började dagen med att vakna först i familjen. Men bara någon minut efter så kom lillan och sen älsklingen.
Åt frukost och fixade mig och Kaylee. Sen åkte hela familjen och lämnade paketet från HM med allt som inte passade och hämtade ut ett paket från Buzzador. :) Visar imorgon vad paketer innehöll.
Sen efter det begav vi oss vidare till Expert för att köpa min älskade telefon då. Blev även ett bumper skydd och invisible shield fram och baksida och ett usbminne. Var inne en runda på onoff och siba för att se om dom hade något roligare skal till den men dom hade inget skoj alls.
Nästa stopp blev Willys för att storhandla mat, där vi fick 400kr i böter bara för att Sebbe glömde sätta P-skivan.

När vi kom hem igen så packade vi upp och åt lite mellis (jordgubbskräm och aprikoskräm med mjölk).
Sen storstädade vi och jag fixade tvätten. Håller fortfarande på att tvätta. Har nog 4 maskiner kvar. :(
Skickade iväg Sebbe till Rusta för att köpa en vaxduk till bordet i uterummet och otroligt nog så kom han tillbaka med en rosa/vit rutig. Jätte fin. Jätte märkligt för jag har planerat att vi ska ha rosa-vitt i uterummet men har inte sagt något till honom. MIND READER.

När han kom tillbaka så hade pappa, Catrine och Micki kommit hit. Vi bjöd dom på god "påsk" middag som bestod av grillad fläskfile, pommes, sallad, tzatziki och beasås. Efter maten gick alla utom jag och micki till lekan en stund. Undertiden spelade Micki och jag gjorde kladdkaka.
När dom kom tillbaka så hjälpte Catrine mig att fixa min och Sebbes deklarationer. I och med att vi sålt lgh och köpt huset så ska man komplettera med en massa uppgifter. Vi hade 100 000kr i vinst på lgh så kommer jag får betala 2500kr istället för att få tillbaka 2000kr. Och Sebbe kommer får tillbaka 2700kr istället för 8000kr. SURT.
Vi som hade räknat med dom pengarna, behöver köpa nya däck till bilen + så ska vi ju till kreta i aug och jag ska dit i juni med. Men men vi löser det nog ändå. Annars får jag väl se till och skaffa ett extra jobb till ;)
Tror det är ganska lätt att jobba lite extra på Konsum i erikslust. haha.
Måste försöka hitta ett heltidsjobb utan att behöva jobba en massa kvällar och helger.
Men nu får ni klara er utan mig för jag tänkte sätta på en film innan det är dax att sova.

P.S. Ska sätta mig och svara på alla era underbara kommentarer imorgon, ursäkta att ni fått vänta men har varit en massa ståhej som ni säkert förstår! 

XOXO

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Malin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela