Malin

Hur ska jag hinna???

Publicerad 2011-08-12 14:57:32 i 100% JAG,

Hej alla underbara!


Kaylee springer runder och tjatar om att vi ska baka. I ett svagt ögonblick lovade jag henne det. Så om en stund bli det bakning. Men tänkte försöka uppdatera er först.
Jobbet jag sökte och var på intervju på fick jag tyvär inte. Det var tydligen nära men dom valde en annan tjej. Däremot så ville dom spara mina uppgifter ut i fall att det inte skulle fungerar med den nya. Så glad får man vara ändå när man kom bland dom första. Har för mig att hon sa att det var 177 sökande. Helt sjukt.
För den som undrar "Linnea" så var det på Accent på Hansa.

Mina distanskurser började i måndags. Så jag har varit inne och läst på om plattformen som jag ska göra allting i. Verkar faktist väldigt bra. Kom in på alla 3 ämnena jag sökte. Matte, Svenska och Engelska. Men alla är 100 poängskurser och på 25%. Så jag vet inte om jag måste välja bort ett ämne. Kan bli jobbigt att jobba 80% + plugga 75%. Men nu i början ska jag se om jag kan få ihopa det, bara jag lyckas få tag på alla böcker jag behöver i tid. Jag behöver 7 olika böcker till alla kurserna och det landar på över 1800kr. Sen ska man läsa 3 "valfria" romaner oxå. Så beroende på vad man väljer så blir det några hundringar till. Det är sur med tanken på att jag inte kommer få några pengar för att studera, jag tjänar tydligen för mycket. Men i alla fall så är första "modulens" inlämningsdatum redan den 27 aug i svenska och engelska. Och jag beställde dom nödvändigaste böckerna idag. Så om jag har tur så hinner jag få dom innan vi åker till grekland. Om inte så har jag bara 2 dagar på mig när vi kommer hem att läsa in allt. Sen den 1 sep så är det dax för inlämning i matte. Så vi får se hur mycket jag hinner med. Om jag blir tvungen att välja bort ett ämnen så blir det ENG. Dumt med tanken på att det är de ämnet jag känner att jag behöver mest. Men även det ämnet jag har svårast för. SV vill jag läsa och där har jag turen att min syrra är gymnasielärare i just det ämnet, sen MA vill jag läsa bara för att det är skoj. Har alltid haft lätt för matte.

Sen får vi se hur det går med dom andra jobbet jag sökte. Har jag turen och får ett av dom så kanske jag inte kan studera alls. Men hade varit skönt med en heltidstjänst. =)


Helst en heltid där man inte jobbade så mycket obekvämt. Vill allra helst ha mer tid med min underbara dotter. (om gubbe) ;)

Nu ska vi se om vi har alla ingredienserna hemma för att baka sega kokosmuffins.
XOXO

Kommentarer

Postat av: LIIV - vanlig men unik

Publicerad 2011-08-12 17:37:58

Sv: Ja han är underbar :D Tänk att han ska väga 70-85 kg, haha. Kan man inte tro ;)Fina bilder! Söt tjej!

Postat av: - bbella || 120611 ::

Publicerad 2011-08-13 12:13:32

sv:

tack du ^^ vad bra jo de är bra med mig med !

Postat av: Jenlen

Publicerad 2011-08-14 09:41:13

God morgon. Sådan fin dotter & mamma :) Va synd det där men som sagt bra ändå på ett sätt med jobbet hoppas dom behöver någon snart då :)

Hoppas ni har en bra helg annars. Kram

Postat av: marie

Publicerad 2011-08-14 22:07:04

Tack :) Vilka fina bilder!

Postat av: carolinhe med H

Publicerad 2011-08-15 15:23:45

sv: nej det är tyvärr löshår. men håller på att sparar ut det så långt :D

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Malin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela