Malin

!!

Publicerad 2011-12-16 13:41:54 i 100% JAG,

Sååå trött jag är nu, har varit på gymmet i två och en halv timme. 15 min på crossen och 25 min powerwalk(hög fart i uppförsbacke). Efter det blev det benen/rumpan/magen/ryggen som fick sig en rejäl match. Blev även 15 minuter i solariet. Känner mig grymt blek, jag menar det är illa när den ljusaste foundationen är för mörk för en. Så för hoppningsvis så har jag ändrat på det nu. =) Skadar dessutom inte med lite extra färg till jul/nyårs firandet. På tal om nyår så vet vi fortfarande inte vad vi ska göra. Var först inne på att ha fest här hemma men nu verkar det som att det skiter sig(de flesta har redan planer). Jag tror att jag ska jobba på nyår, men vet inte helt säkert än. Sen är vi bjudna på 25års fest hos Tybbe och Sandra i Hässleholm. Men jag vet inte om jag är så sugen på det, men känns dumt mot Sebbe om vi inte åker dit. Vet ju om att han kommer ha SKIT KUL om han får vara med sina vänner. Men jag får väl se om syster-yster ska dit, för då kan det bli lite roligare för mig.


Vad ska ni göra på nyår?Jag är verkligen helt slut, orkar inte ta mig upp ur soffan. HAHA. Antar att jag kommer ha SJUK träningsvärk imorgon. Men då vet man i alla fall att man har gjort något. Hade egentligen behövt städa, duscha, slå in julklappar, åka och handla de sista klapparna och sist men inte minst fixa plats åt granen i vardagsrummet. Sebbe valde den FINASTE granen. En stor, vacker kungs gran. Kommer bli såååå fint när det är på plats och färdig pyntad. Och så vill jag baka fler lussebullar. =D Vi har redan ätit upp alla vi gjorde hos mamma. JAG ÄLSKAR LUSSEBULLAR. Oxå hade jag behövt fixa till naglarna, har tappat ena tummen. =(


XOXO

Snart JUL!

Publicerad 2011-12-15 15:31:45 i 100% JAG,

Kan inte riktigt förstå att det är mindre än en och en halv vecka kvar till jul. Att jobba i butik är inte det bästa när man vill fira en ordentligt jul och ha en massa familje mys. Jag jobbar alla dagar utom imorgon, onsdag och julafton. Längtar efter ett jobb där man kan HÅLLA JUL PÅ RIKTIGT. =) Men det kommer väl med åren. Jag har i alla fall satt upp mål med mina studier så nu vet jag vad jag strävar efter att bli, sen får vi se om jag håller fast vi dem eller om jag ändrar mig. Kan i alla fall tänka mig att 4-5 års (HELTIDS) pluggande kan bli tufft.


Nu är det 40 minuter kvar tills jag börjar jobba på Hemmakväll. Måste komma ihåg att ta med mig Kaylees filmer som ska lämnas idag (Smurfarna och Winx). Hoppas på att det har kommit in några bra filmer till mig, så att jag och älsklingen kan ha film-mys i helgen. Brukar alltid bli det när jag jobbar helg. Sebbe läs inte denna raden: Egentligen är jag sugen på att gå ut och ta en cider på lördag efter jobbet med någon tjejkompis, men Sebbe är aldrig särskilt förtjust i det. Så vi får se vad som händer.

Nej nu får jag väl börjar försöka få på min dotter ytterkläderna så att vi kan köra och lämna henne hos pappsen. Hon fick va hemma från dagis idag pga att jag försov mig en aning. Vaknade inte förrän vid 10 tiden. Förstår inte hur jag kan sova så mycket, över 10 timmars sömn. Får ta och lägga mig direkt när jag kommer hem från jobbet idag så att vi kommer upp i tid imorgon. Så ska de sista julklapparna inhandlas. Kaylee, Mamma, Emma, Gabriel, Pappa och Catrine är klara, så jag har Kajsa, Micki, Gorre och Jemma kvar att handla till. Och sen vet jag om jag ska köpa något litet till Sebbe, vi har egentligen sagt att vi inte ska handla något till varandra i år men vi får se.
XOXO

Kaylee

Publicerad 2011-12-12 22:28:39 i Familjen,


Våran tjej börjar bli stor


Posé! Vet inte var hon fick handen i från.


Hoppa i soffan och sängen ÄLSKAR HON, trots att hon vet att hon inte får


Osså sist en bild från pepparkaksbaket hemma hos mamma(mormor)


XOXO

Äntligen

Publicerad 2011-12-12 22:00:15 i 100% JAG,

Nu är skolan över för denna terminen, blev riktigt nöjd med betygen.
VG i Svenskan och MVGi Matten. =)
Så nu när jag har börjat få tillbaka min fritid så ska det skrivas lite mer. Jag har bara varit sååå stressad de senaste månaderna. Därför känns det skönt att veta att allt arbete lönade sig i slutändan. Till nästa termin så har jag sökt in till 5 kurser. Kan dock fortfarande gå in och ändra om jag vill, har för mig att sista ansökningsdagen är den 20 dec. Oavsett så blir det troligtvis dessa ämnena:
  • Engelska A (100p)
  • Matte B  (50p)
  • Datorkunskap (50p)
  • Administration A (50p)
  • Företagsekonomi A (50p)
Så vi får se hur det går, alla är på distans eller flex utom datorkunskap. Hoppas kunna göra alla men vet inte om jag kommer att orka det. Ville ju läsa Matte A, Svenska A och Engelska A denna terminen men det blev för mycket. Till nästa gången så har jag i alla fall lärt mig att jag ska börja plugga direkt och inte dra ut på det till sista sekunden så jag hamnar efter, som jag gjorde nu.

XOXO

Om

Min profilbild

Malin

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela