Malin

Snart JUL!

Publicerad 2011-12-15 15:31:45 i 100% JAG,

Kan inte riktigt förstå att det är mindre än en och en halv vecka kvar till jul. Att jobba i butik är inte det bästa när man vill fira en ordentligt jul och ha en massa familje mys. Jag jobbar alla dagar utom imorgon, onsdag och julafton. Längtar efter ett jobb där man kan HÅLLA JUL PÅ RIKTIGT. =) Men det kommer väl med åren. Jag har i alla fall satt upp mål med mina studier så nu vet jag vad jag strävar efter att bli, sen får vi se om jag håller fast vi dem eller om jag ändrar mig. Kan i alla fall tänka mig att 4-5 års (HELTIDS) pluggande kan bli tufft.


Nu är det 40 minuter kvar tills jag börjar jobba på Hemmakväll. Måste komma ihåg att ta med mig Kaylees filmer som ska lämnas idag (Smurfarna och Winx). Hoppas på att det har kommit in några bra filmer till mig, så att jag och älsklingen kan ha film-mys i helgen. Brukar alltid bli det när jag jobbar helg. Sebbe läs inte denna raden: Egentligen är jag sugen på att gå ut och ta en cider på lördag efter jobbet med någon tjejkompis, men Sebbe är aldrig särskilt förtjust i det. Så vi får se vad som händer.

Nej nu får jag väl börjar försöka få på min dotter ytterkläderna så att vi kan köra och lämna henne hos pappsen. Hon fick va hemma från dagis idag pga att jag försov mig en aning. Vaknade inte förrän vid 10 tiden. Förstår inte hur jag kan sova så mycket, över 10 timmars sömn. Får ta och lägga mig direkt när jag kommer hem från jobbet idag så att vi kommer upp i tid imorgon. Så ska de sista julklapparna inhandlas. Kaylee, Mamma, Emma, Gabriel, Pappa och Catrine är klara, så jag har Kajsa, Micki, Gorre och Jemma kvar att handla till. Och sen vet jag om jag ska köpa något litet till Sebbe, vi har egentligen sagt att vi inte ska handla något till varandra i år men vi får se.
XOXO

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Malin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela