Malin

28 februari

Publicerad 2011-02-28 23:35:56 i Dagen,

Följ min blogg med bloglovin

Denna dagen har gått lika fort som dom senaste två.
Riktigt härligt. Tänk att det bara är 5 dagar tills vi är i Sälen med svärisarna.
Ska bli jätte skönt, ser fram emot att lära Kaylee att åka skidor. Tror att hon kommer vara jätte duktigt. (alt total vägra)
Sen ska jag även utnyttja min födelsedagspresent från svärisarna. Men kan inte bestämma mig och jag ska välja ansiktsbehandling eller helkropps massage. Lutar mot det sista. Jag har alltid ont någonstans. Idag är det i nacken.

Imorgon blir det ytterligare en heldag på jobbet (10-20). Sen om det är okej på jobbet så blir det sovmorgon på onsdag. Känner att jag inte sover tillräckligt, 7 timmat är för lite. Låter kanske konstigt men min kropp behöver minst 8 timmars sömn varje dag.
Hur mycket sover ni??
Men tänkte i alla fall att jag kan börja jobba kl 11 istället för 9 på onsdag så får jag lite mer sömn. (Om Kaylee tillåter det) Hon brukar alltid komma in och väcka mig mellan 7 och 8 på morgonen. Då ska hon krypa upp i min säng och titta på Barnkanalen och tjata om "Lelle" välling och att hon fryser, så ska man gosa in henne i täcket. Är oftast dödstrött men mysigt är det.Bjuder på en Kaylee video :)

                 

Kaylee brer sin macka med mjukost och babblar en massa.
*Jätte söt*

XOXO

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Malin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela