Malin

hosta, snor, feber....

Publicerad 2011-07-18 11:11:22 i Dagen,

Ja det är Kaylees senaste vecka. Hon har varit snorig i 2 veckor.. hostan har funnits där i 1 vecka nu och febern från och till hela helgen. Värst var den i fredags, då var den uppe på 39-40 grader och hon var helt utslagen hela dagen. Idag är det hostan som är värst och hon är helt utmattad. Den senaste veckan har hon sovit middag... det gör hon aldrig annars, så tror att något är fel. Ringde VC imorse och försökte få en tid. Efter 40-45 min väntetid kom jag fram och fick svaret att dom inte har några tider då 2 av deras läkare var sjuka men jag fick gärna återkomma imorgon kl 8 i hopp om att där fanns någon ledig tid då. Dom får ju inte lov att boka in en tid till dagen efter..  Skit störigt. Jag vill ju veta om det är något mer än ett vanligt virus + så vill jag ha ut hostmedicin till henne så att hon kan sova bätte på natten. Vet inte hur vi ska göra om hon inte blir bättre till imorgon kväll. Då ska hon nämligen iväg med sin morfar och Catrine och campa i en vecka. Men det är ingen höjdare om hon är sjuk. Det är så typiskt att hon ska bli sjuk.. Kan ju tala om att min chef verkade inte särskilt glad när jag VABBA idag och med tanken på VC så bli det antagligen imorgon med. Men vad ska man göra???
Sebbe är själv på firman och kör service så han kan inte va hemme.
Inte lätt att ha en dotter som lätt bli sjuk.. Blir era barn oxå ofta sjuka??

Nu börjar det bli dax att hitta något att äta. Kaylee har bara ätit en lelle och jag har ätit på knäckisar.
Jag blir alltid hungrig när röda veckan tittar förbi, främst på sötsaker. Vet inte hur jag ska kunna hålla mig borta från choklad och godis. Känns som att hela min kropp skriker efter det. Främst choklad.
Åhh marabou m luftbubblor hade varit sååååå gottt...

Fick ånges när syrran skrev igår att hon hade varit ute på sin första löprunda. Jag borde oxå... Men jag har faktist inga löpskor och jag vet inte om jag hade orkat. Jag är en sådan person som hatar att bara springa. På löpbandet på gymmet är det lugnt, bäst är det om det är något bra program på tv så tiden flyger förbi. Fast då ska man ta sig till gymmet först och det är alltid JÄTTE JOBBIGT... Haha.. Vilka problem jag har..
Hade varit smidigt om man bara kunde slänga på skorna och ut och springa något varv i beijers park.

Nej nu höll jag på att glömma, mat var det jag skulle fixa.

Ha en bra dag!!
XOXO

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Malin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela