Malin

Lördag...

Publicerad 2011-07-23 16:41:53 i Dagen,

Idag är det lördag, om du nu inte visste om det. :P
Jag har över tråkigt men orkar inte ta tag i det och hitta på något. Älsklingen är iväg med grabbarna och kollar på fotboll, Helsingborg - Malmö har jag för mig. Jag körde bort honom till Fredde redan vid 12 tiden och har bara suttit i soffan och kollat på hotel London sedan dess. Snacka om att inte ha något liv. Känns verkligen så idag. Funderar på att ringa någon tjejkompis och hitta på något. Hade behövt komma ut ur huset. Verkar som att grabbarna ska hit och dricka öl efter matchen så då vill jag helst inte ligga i soffan i mjukis och känna mig helt mobbad. haha.
Men problemet är att jag inte orkar. Kan ingen bara läsa mina tankar och ringa och dra ut mig. Men sådan tur kommer jag nog inte att ha. Får väl börja med att hitta något att äta, eller springa en runda och sen äta.
Aja jag får se. Kände bara för att tråka ut er med min tankar.

By the way London grejen jag kollar på är bara för att ÄNTLIGEN ska Forever21 öppna en butik där. Ska öppna i höst och jag vill dit och shoppa. Men måste tänka på pengar till Thailand i första hand, därför jag jagar billigt hotel. Störiga är att alla billiga är med delad toalett och dusch, och det vill jag verkligen inte ha. Inte med min toa skräck. Har jätte svårt att duscha på vanliga hotel, måste alltid kolla att det är rent och undertiden jag duschar får jag inte röra vid väggarna. Jag vet jag är konstig. Ni kan ju tänka er hur det ser ut att försöka raka benen i en liten trång dusch utan att röra väggarna.

Vad ska ni göra idag?Kanske lära sig grekiska!!
Vad säger ni?? Någon som förstår?Översättning för den som blev nyfiken!!


XOXO

Kommentarer

Postat av: LIIV - vanlig men unik

Publicerad 2011-07-23 18:06:10

Sv: Ja men verkligen. Så hemskt och så chockerande!

Postat av: Alexandra - Uppsalas största blogg

Publicerad 2011-07-23 19:41:02

sv. japp förutom mobilen så va kvällen bra :)

Postat av: josefin

Publicerad 2011-07-23 20:56:58

Sv: Okej. Då har jag vart där en gång när jag hälsade på min kusin i lund! ;) kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Malin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela