Malin

Rakt

Publicerad 2011-09-30 19:53:48 i ,

img_6846 (MMS)

Kaylee ville ha likadant hår som mamma! Vad tycks?? :) Jag tycker att hon ser mycket äldre ut, men lika söt ändå. XOXO

Tjejkväll + en kille

Publicerad 2011-09-18 12:15:57 i Dagen,

I fredags tittade Jerina förbi när jag och Jemmis satt och snacka skit. Efter några timmars prat kom vi fram till att vi behövde ha en tjejkväll med massa sprit. Så vi stack till systemet och inhandlade lite goda cider sen hade jag vodka hemma. Vi började fixa oss och planerade att gå ut där det var gratis inträde (dåligt med pengar). Så vi drack en massa hemma för att slippa handla så mycket ute, är så himla dyrt. Men 1 timme innan vi skulle sticka så kom det fram att Älsklingen ville med. Lite chokad blev jag men vi bjöd med honom. Dom gångerna vi har varit ute tillsammans går att räkna på en hand, och då har vi varit tillsammans i ca 5 år.
Men jag måste säga att det är skoj när han är med, ett + var att älsklingen betalade all dricka ute. :)

Var i alla fall en j*vligt najs kväll. :)
Tack mina underbara vänner!
XOXO

Stressad!

Publicerad 2011-09-18 10:47:47 i Familjen,

Hej alla!!
Var länge sedan jag gjorde ett inlägg via datorn nu. Har haft jätte mycket med skolan/jobbet att göra.
Har haft en inlämning i svenska och nu är jag snart klar med matte inlämningen sen ska jag ge mig på en svensk inlämning till, och i fredags var det P-möte på Eppert. Sen bor Jemma för tillfället hos oss, hon flyttade in förra fredagen. Så all ledig tid jag haft har gått till att umgås med henne. Vi har i alla fall varit duktiga och promenerat i 45-80 min några av dagarna. ;)
Kaylee är iväg på tjejhelg i Mölle med farmor, farmors syster, faster, pappas kusin, två nästkusiner och gammel mormor. Jag blev egentligen oxå tillfrågad att följa med, men jag har förmycket att göra här hemma.
Hon blev i alla fall hämtad i fredags vid lunch, så idag ska vi köra och hämta henne i Sjörröd.

:):):)  Vi ska även boka Thailand resan!!!! :):):)Fick svar i veckan att där fanns ett ledigt hus till oss på Thailandresort!

XOXO

Om

Min profilbild

Malin

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela