Malin

5 Dagar Kvar

Publicerad 2013-02-07 14:19:53 i Dagen,

Nu börjar stressen smyga sig fram. 5 dagar kvar tills vi beger oss till Thailand för en månads semester. =) längtar otroligt mycket men känner ändå att jag har så mycket jag måste hinna göra innan vi åker. Måste packa, växla pengar, städa här hemma, handla lite nödvändigheter mm. Tror det är dags att plocka fram papper och penna och skriva ner allting så att ingenting glöms. Det mesta går i och för sig att lösa där nere om man glömmer något. Men vissa saker är ett måste t.ex. Pass, biljetterna, pengar, betalkort, försäkringspapper, Kaylees IPad, datorn, mobiltelefoner mm. Har i alla fall tagit tag i Kaylees kläder idag och testa och lagt fram kläderna som ska med.

Ska ta tag i mina kläder senare ikväll efter BodyBalance passet med Tess. Det blir mitt 5 träningspass denna veckan. =) så grymt härligt när man kommit igång, detta är 6e veckan med träning efter allt penicillin jag gick på i december.

XOXO

Party

Publicerad 2013-02-02 16:56:07 i Dagen,

Ikväll blir det tjejfest hemma hos Tess. Håller på att göra mig i ordning nu. Sminket klart bortsett från mascara och håret ska lockas. Blir inga extensions idag för jag orkar helt enkelt inte, tar för långt tid att sätt i och fixa.
XOXO

Om

Min profilbild

Malin

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela